Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor
# bild1.jpg
# bild2.jpg
# bild3.jpg
# bild4.jpg
# bild5.jpg

Mer om Mikasa

År 1917 var var alla andra då? Det hela började i Hiroshima, Japan för snart 100-år sedan. Mikasa satt standarden på bollar och bolltillverkning innan det fanns en ! Mikasa Sport har valt att skapa och finslipa den viktigaste delen av spelet: BOLLEN. Idag används Mikasa´s bollar över hela världen och vi har bollar för det flesta bollsporter. Mest känt är Mikasa för sina världsledande volleybollar och beachvolleybollar. Vi är mycket stolta över att få vara officiell boll leverantör åt bla. Internationella volleybollförbundet (FIVB), Europeiska Volleybollförbundet (CEV) & Svenska Volleybollförbundet (SVBF).I samband med Olympiska spelen ser du Mikasa som officiell matchboll för Volleyboll, Beachvolley och Vattenpolo. Mikasa har aldrig förlorat det som gör alla sporter bra nämligen Passion för att göra riktigt bra bollar! Vår senaste innovation på bollsidan är den nya 10-panels matchbollen, VLS 300 som satt en helt ny standard för beachvolley. En fantastisk boll med grym känsla, vattenavstötande och mycket tålig.

Mer information om Mikasa Corporation: Läs mer om <exlink=http://www.mikasasports.co.jp/e/>Mikasa Japan eller <exlink=http://www.mikasasports.com/>Mikasa USA

Mikasa's huvudkvarter: Hiroshima (Japan)

Ägandet:
Mikasa är ett privat ägt bolag till 100%.

Distribution:
Mikasa har partners i fler än 60 länder världen över.

Produktion:
Mikasa har tillverkning i egna anläggningar i Japan, Kambodja & Thailand och även i partnerägda anläggningar i Kina, Hong Kong, Pakistan och Italien.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.