Köpvillkor

Att vara kund hos oss på Volleyboll Grossisten skall vara enkelt och tryggt. Vi vill hålla en hög servicenivå och garantera säkra köp med fulla garantier, både på snabbhet och kvalitét. På denna sida har vi samlat information om vilka rättigheter du som kund har när du handlar hos oss.

Frakt & leveranser. Alla order över 600:- sänds fraktfritt och vi sänder din beställning med Postnord. Leveranstid 1-2 arbetsdagar beroende på var du bor i Sverige.

Garantier & användande Alla produkter kan användas i Sverige och garantier för våra varor innefattar tillverkningsfel eller materialfel. Garantin gäller under 1 år från inköpsdatum. 

Leveransförsening Om vi inte håller det vi lovar i fråga om leveranstid har du som kund rätt att häva köpet och vi återbetalar eventuell förskottsbetalning inom 30 dagar. 

Reklamation Om någon produkt gått sönder eller något annat gått fel så ta alltid kontakt med oss direkt på mail info@mikasa.se eller telefon 0346-105 70.
Måndag - Fredag kl 9.00-12:00, 13-16.00) Självklart står vi för alla fraktkostnader vid godkända reklamationer. Vid godkända reklamationer skickar vi ny vara i retur. Vill du hellre häva köpet så återbetalar vi dig för varans pris inom 30 dagar. Din rätt att reklamera går enligt konsumentköplagen ut tre år efter det att du har tagit emot varan. Det gäller varor och tjänster som du köpt den dagen eller senare. Varan kan ha en garanti som är kortare än tre år, men det förkortar inte reklamationstiden enligt lagen. Läs mer om reklamationsrätten genom att klicka här: 

Retur/byten Du har självklart 30 dagars öppetköp och full returrätt på varorn du köpt från oss. Men observera att vi ej har fria returer, dvs du bekostar själv din returfrakt eller ber om en förbetalt retursedel från oss, det kostar dig 50:-/paket.  

Säkra betalningar När du handlar med betalkort hos oss  sker köpet via en betalväxel hos företaget DEbitech. Alla uppgifter kring ditt betalkort krypteras och är säkrade med specifik metod via vår betalväxel Debitech, som är Nordens ledande leverantör av betaltjänster via internet och är certifierade av banker och kortinlösare till att hantera betaltransaktioner på högsta säkerhetsnivå. Vi hanterar aldrig betalkort manuellt och tar därför inga betalkortsorder via telefon. 

Tvist Vid en eventuell tvist följer vi Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer. 

Ångerrätt Distanshandelslagen (2000:274) ger dig möjlighet att ångra köp inom 14 dagar. Ångerfristen börjar löpa den dag du tar emot varan och informationen om ångerrätten. Övriga produkter har du rätt att öppna för att kontrollera varans funktion, dock gäller att varan hålls i väsentligen oförändrat skick. Läs mer om Svensk lagstiftning kring köp via internet med tex. ångerrätt Läs mer här. 

Retur av varorna sker till vår adress: Volleyboll Grossisten, Box 225 , 311 23 Falkenberg. 

DU NÅR OSS PÅ VOLLEYBOLL GROSSISTEN VIA MAIL ELLER TELEFON

Vi har bemanning enligt följande:
Måndag-fredag 09:00-12:00, 13:00-16:00 Lunchstängt 12-13 

Telefon: 0346- 105 70  E-post: info@mikasa.se